Цьогорічні Дні Кобильниці, як завжди, стануть великим святом гміни та жителів. Серед підготовлених атракціонів – розваги під музику відомих артистів, спортивні змагання та цікаві культурні анімації.

У п’ятницю, 27 травня, урочисто відкриються Дні Кобильниці виставою «Сцени для дорослих, або Мистецтво кохання». Це весела комедія, яку грають чотири актори у зірковому складі майстрів гумору.

Суботній випуск Днів Кобильниці розпочинається о 16.30 у районі Муніципального центру культури та розвитку у Кобильниці. Саме тут розпочнеться відкрита частина заходу з численними атракціонами. Як завжди, будуть стенди з цікавими майстер-класами для всієї родини та численні анімації для дітей. Наймолодшим напевно сподобається можливість пограти в зоні надувних гірок.

Не забракне і музичних вражень. На головній сцені виступить Віктор Дидула, фіналіст 12-го випуску телепрограми «Голос Польщі». Головною зіркою дня стане гурт Еней, відомий всім за багатьма хітами радіо. Команда відрізняється енергійністю, ентузіазмом, а також різноманітною культурністю. До складу гурту входять музиканти з українським та польським корінням, а сама назва гурту походить від імені головного героя «Енеїди» Івана Котляревського (це перший твір, написаний літературною українською мовою) – Енея, щасливого мандрівного козака, що подорожував навколо світу.

Завершиться свято Кобильниці у неділю, 29 травня, прогулянкою на каное по річці Слупя. Байдарочники, які візьмуть участь у цьому заході, пройдуть ( попливуть) мальовничим маршрутом від Кшині до Любуня. Реєстрація на похід на байдарках закінчується 23 травня. Кількість місць обмежена. За деталями телефонуйте 721 605 792

Ласкаво просимо!

Zaloguj się

Zarejestruj się

Reset hasła

Wpisz nazwę użytkownika lub adres e-mail, a otrzymasz e-mail z odnośnikiem do ustawienia nowego hasła.